Het laatste nieuws

Ontdek onze nieuwspagina, dé bron van actueel nieuws en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen!​

Algemeen

Maximaliseer de Waarde van je Huis met een Top Energielabel!

Een beter energielabel kan een aanzienlijke impact hebben op de waarde van je woning. Huizen met een gunstig energielabel verkopen niet alleen sneller, maar brengen vaak ook een hogere verkoopprijs op. Met de toenemende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, is het verbeteren van je energielabel nog nooit zo belangrijk geweest.

Lees verder »
Zonnepanelen

Zonnepanelen schoonmaken, Hoe doe je dat?

Het onderhouden van zonnepanelen biedt diverse voordelen, zoals het verlengen van hun levensduur en het maximaliseren van hun rendement. Maar hoe pak je het schoonmaken van zonnepanelen het beste aan? Er zijn verschillende methoden, waaronder het gebruik van kraanwater, een tuinslang of osmosewater. Welke optie is het beste en hoe kun je dit het beste aanpakken? In deze blog delen we graag wat inzichten.

Lees verder »
meterkasten 360 duurzaam
Algemeen

Veilig en Duurzaam: De Essentie van een Meterkast bij Zonnepanelen

Een veilige en duurzame meterkast is van essentieel belang voor een succesvolle integratie van zonnepanelen in je elektriciteitssysteem. Door te voldoen aan de NEN 1010 norm en te zorgen voor de juiste componenten in de meterkast, kun je genieten van de voordelen van zonne-energie met gemoedsrust en vertrouwen in de veiligheid van je huis.

Lees verder »
Zonnepanelen

Stralende Perspectieven: De Laatste Ontwikkelingen in de Salderingsregeling voor Zonnepanelen

Als we denken aan duurzame energiebronnen, zijn zonnepanelen vaak een van de eerste oplossingen die in ons opkomen. In Nederland zijn zonnepanelen de afgelopen jaren enorm populair geworden, en het is geen verrassing waarom. Niet alleen dragen ze bij aan het verminderen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar ze kunnen ook aanzienlijke besparingen opleveren op energierekeningen.

Lees verder »
Algemeen

De Kracht van Dynamische Energiecontracten met Thuisbatterijen, Laadpalen en Zonnepanelen

Dynamische energiecontracten zijn in opkomst. Maar wat houden ze precies in? Met dynamische energiecontracten neem je je energie af tegen de actuele inkoopprijzen, waardoor je je energieverbruik kunt afstemmen op de groenste en voordeligste momenten.  Op deze manier draag je bij aan de bevordering van de energietransitie en bespaar je tegelijkertijd op je energiekosten. Dubbel impact dus.

Lees verder »
Laadpalen

Zonnepanelen: Betaalbaarder dan ooit – Terugverdientijd nu slechts zes jaar!

De terugverdientijd is nu teruggebracht tot zes jaar, wat een verbetering is ten opzichte van de acht jaar aan het begin van dit jaar. Deze verbetering is mede te danken aan een afname van de interesse in zonnepanelen het afgelopen jaar, wat resulteerde in kortere levertijden. In plaats van zes tot negen maanden wachten, kunnen bedrijven nu vaak al binnen een maand leveren.

Lees verder »
Laadpalen

De toenemende rol van laadpalen

Bij 360 Duurzaam zijn we vastbesloten om een actieve rol te spelen in de overgang naar een duurzamere toekomst. We weten dat zonnepanelen al een belangrijke rol spelen bij het opwekken van schone energie, maar we zijn ook enthousiast over de groeiende rol van laadpalen voor elektrische voertuigen (EV’s).

Lees verder »

Wij maken duurzame oplossingen mogelijk

Ons doel is om duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en laadpalen toegankelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een duurzame levensstijl die past bij uw persoonlijke voorkeur en waarden, of interesse heeft in zakelijke projecten voor milieuvriendelijke (nieuw)bouw.

× Direct contact