Onze Zonnepanelen

Laat de zon in jouw voordeel werken met zonnepanelen

Ga voor duurzame energie met zonnepanelen

Bij 360º Duurzaam heeft u de keuze uit zonnepanelen van diverse grote merken. Elk type zonnepaneel heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Benieuwd welk zonnepaneel past bij uw situatie? Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zonnepanelen laten installeren is een duurzame investering. U investeert voor een besparing op een later moment. Wanneer de installatie van uw zonnepanelen afgerond is zult u merken dat de energiekosten dalen. Met al die besparingen heeft u de investering ongeveer na 5-7 jaar terugverdiend. Daarbij gaan de zonnepanelen van 360° Duurzaam 25 jaar mee.

Bekijk onze projecten

Uw meterkast ook toe aan vervanging?

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

Onze werkwijze voor zonnepaneleninstallatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk project vlekkeloos verloopt en onze klanten volledig tevreden zijn met het resultaat. Hier zijn de vier stappen van onze aanpak:

Stap 1

Persoonlijk Schouwingsgesprek

U doet een aanvraag via onze website of een ander kanaal. Naar aanleiding van deze aanvraag nemen wij contact op, om een afspraak in te plannen. Onze expert bezoekt uw locatie, analyseert uw energieverbruik, dakoriëntatie, schaduw en uw wensen. Met deze informatie maken wij een offerte volledig op uw situatie.

Stap 2

Aanpassing en Ontwerp

Na dat u de offerte heeft ontvangen en heeft kunnen bekijken, is er natuurlijk altijd ruimte voor aanpassingen. Wij denken dan ook graag met u mee op alle vlakken, om tot de beste offerte voor uw situatie te komen.

Stap 3

Professionele Installatie

Na goedkeuring van de offerte plannen we een schouwing aan huis in. Hier bekijken wij het kabeltraject, veiligheid en nogmaals of het legplan past. Na de schouwing, plannen wij met u een installatiedatum in. Een van onze eigen gecertificeerde teams zorgt er voor dat er een solide zonnepanelen-installatie wordt geplaatst. Zodra de zonnepanelen zijn geplaatst en in werking zijn gesteld. Heeft u nog de mogelijkheid al uw vragen te stellen aan onze monteurs.

Gefeliciteerd, nu is het opwekken van uw eigen energie begonnen!

Stap 4

Oplevering

Alle gegevens zijn doorgestuurd naar ons kantoor. Hier melden wij u aan bij Energieleveren.nl (LETOP: vergeet niet de verificatiemail van Energieleveren.nl terug te sturen naar oplevering@360duurzaam.nl zo kunnen wij uw aanmelding voltooien.)

Hierna maken wij uw monitoring account aan en sturen wij u de eindafrekening.

U betaald dus pas na volledige installatie!

Wij maken duurzame oplossingen mogelijk

Ons doel is om duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en laadpalen toegankelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een duurzame levensstijl die past bij uw persoonlijke voorkeur en waarden, of interesse heeft in zakelijke projecten voor milieuvriendelijke (nieuw)bouw.

× Direct contact