Onze Zonnepanelen

Laat de zon in jouw voordeel werken met zonnepanelen

Ga voor duurzame energie met zonnepanelen

Bij 360º Duurzaam heeft u de keuze uit zonnepanelen van diverse grote merken. Elk type zonnepaneel heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Benieuwd welk zonnepaneel past bij uw situatie? Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zonnepanelen laten installeren is een duurzame investering. U investeert voor een besparing op een later moment. Wanneer de installatie van uw zonnepanelen afgerond is zult u merken dat de energiekosten dalen. Met al die besparingen heeft u de investering ongeveer na 5-7 jaar terugverdiend. Daarbij gaan de zonnepanelen van 360° Duurzaam 25 jaar mee.

Bekijk onze projecten

Uw meterkast ook toe aan vervanging?

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

Onze werkwijze voor zonnepaneleninstallatie is ontworpen om ervoor te zorgen dat elk project vlekkeloos verloopt en onze klanten volledig tevreden zijn met het resultaat. Hier zijn de vier stappen van onze aanpak:

Stap 1

Persoonlijk Schouwingsgesprek

Na de vrijblijvende offerte volgt een persoonlijk gesprek. Onze expert bezoekt uw locatie, analyseert energiegebruik, dakoriëntatie, schaduw en uw wensen. Zo stellen we een perfect passend zonnepanelensysteem voor.

Stap 2

Aanpassing en Ontwerp

We maken een gedetailleerd ontwerp voor uw zonnepanelensysteem op basis van de inspectie. Hierbij letten we op de beste plek voor de panelen qua energieopbrengst, uiterlijk en technische aspecten. We laten u dit ontwerp zien en passen het aan volgens uw feedback voordat we verdergaan.

Stap 3

Professionele Installatie

Na goedkeuring plannen we een geschikte installatietijd. Ons ervaren team zorgt voor een probleemloze en efficiënte zonnepaneelinstallatie. We zorgen voor stevige en veilige montage, nette bedrading en optimale systeemconfiguratie.

Stap 4

Klantgerichte Overdracht

Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, voeren we uitgebreide tests uit om hun juiste werking en energie-productie te verzekeren. We zullen samen met u alle aspecten doornemen, het monitoringssysteem uitleggen en al uw vragen beantwoorden. We streven ernaar dat u volledig vertrouwd raakt met uw nieuwe systeem en optimaal profiteert van uw investering in duurzame energie.

Wij maken duurzame oplossingen mogelijk

Ons doel is om duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en laadpalen toegankelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een duurzame levensstijl die past bij uw persoonlijke voorkeur en waarden, of interesse heeft in zakelijke projecten voor milieuvriendelijke (nieuw)bouw.

× Direct contact