Een stralende toekomst begint
met de opkomst van zonne-energie.

Over 360º Duurzaam

De energie van de toekomst begint bij ons.

Bij 360º Duurzaam bieden we hoogwaardige, duurzame energieoplossingen onder één dak. Wij geloven dat een groene toekomst binnen handbereik is en streven ernaar jouw partner te zijn op weg naar duurzaamheid. Met ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten, zoals zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en omvormers, kunnen wij op een milieuvriendelijke en efficiënte manier aan al jouw energiebehoeften voldoen.

Kwaliteit staat centraal bij 360º Duurzaam; we selecteren zorgvuldig onze leveranciers en producten, zodat je kunt vertrouwen op duurzame oplossingen van de hoogste kwaliteit. Of je nu een zonne-energiesysteem voor je woning, een laadpaal voor je elektrische auto, een thuisbatterij voor energieopslag of een omvormer voor energieconversie zoekt, wij hebben de expertise en ervaring om je te voorzien van de beste producten en persoonlijk advies.

Lotte Nettinga

Commercieel Directrice

Dennis Magendans

Operationeel Directeur

Francois Toonen

Sales Manager

Astrid

Andrej Grulovic

Adviseur duurzame energie

Rudy Kotte

Adviseur duurzame energie

Ton

Tim

Ezra

Monteur

Ilias

Monteur

Ibrahim

Monteur

Zakaria

Monteur

Robin

Monteur

Vakmanschap

Wij omarmen vakmanschap als de kern van onze missie om duurzame oplossingen te leveren. Wat ons onderscheidt, is ons team van toegewijde, gecertificeerde monteurs. Met diepgaande kennis van duurzame technologieën en een passie voor kwaliteit, zorgen wij voor gedetailleerde uitvoering van elk project. Of het nu gaat om zonnepaneelinstallatie of EV-laadinfrastructuur, wij garanderen vakmanschap dat duurzame resultaten, betrouwbaarheid en efficiëntie biedt.

Samen bouwen we aan
een mooie toekomst

360º Duurzaam staat voor duurzaam, toegankelijk, persoonlijk en toekomstgericht. Deze merkwaarden begeleiden ons bij alle beslissingen die we nemen. Of u nu een duurzame totaaloplossing of bijvoorbeeld zonnepanelen zoekt, wij hebben alle diensten om bij te dragen aan een mooiere toekomst. Samen werken we aan duurzaamheid en innovatie.

Wij maken duurzame oplossingen mogelijk

Ons doel is om duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en laadpalen toegankelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een duurzame levensstijl die past bij uw persoonlijke voorkeur en waarden, of interesse heeft in zakelijke projecten voor milieuvriendelijke (nieuw)bouw.

× Direct contact