GA VOOR DUURZAME ENERGIE MET ONZE ZONNEPANELEN.

Uw woning of bedrijfspand verduurzamen met zonnepanelen? Wij bekijken voor u de mogelijkheden door middel van onze dakscan.

UW 360° VOORDELEN

ZONNEPANELEN BIJ 360° DUURZAAM

Bij 360° Duurzaam heeft u de keuze tussen uit zonnepanelen van diverse grote merken. Elk type zonnepaneel heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Benieuwd welk zonnepaneel past bij uw situatie? Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zonnepanelen laten installeren is een duurzame investering. U investeert voor een besparing op een later moment. Wanneer de installatie van uw zonnepanelen afgerond is zult u merken dat de energiekosten dalen. Met al die besparingen heeft u de investering ongeveer na 5-7 jaar terugverdiend. Daarbij gaan de zonnepanelen van 360° Duurzaam 25 jaar mee.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Wij bekijken uw mogelijkheden.

ONS AANBOD

Longi, DMEGC en Hyundai panelen
Zonnepanelen: de trina solar honey black

Longi panelen

De zonnepanelen van Longi zijn geproduceerd om het beste rendement voor uw zonne-installatie te behalen. Daarnaast hebben de panelen een onopvallend visueel design door het gebruik van zwarte cellen, frames en dunne kabels.

Productinformatie

LR5- 54HPB-400M

Monokristallijne cellen (Zwart)

1698 × 1004 × 35 mm (per paneel)

18.7kg (per paneel)

DMEGC panelen

DMEGC zonnepanelen zijn geproduceerd om het beste rendement voor uw zonne-installatie te behalen in combinatie met omvormers & optimizers. Daarnaast hebben de panelen een onopvallend visueel design door het gebruik van zwarte cellen, frames en dunne kabels.

Productinformatie

DMH400M10-54HBB

Monokristallijne cellen (Zwart)

1698 × 1004 × 35 mm (per paneel)

18.7kg (per paneel)

DMEGC Zonnepanelen beschikbaar bij 360° DUURZAAM
hyundai 400wp s400vg full black beschikbaar bij 360° Duurzaam

Hyundai panelen

De zonnepanelen van Hyundai zijn geproduceerd om het beste rendement voor uw zonne-installatie te behalen. Daarnaast hebben de panelen een onopvallend visueel design door het gebruik van zwarte cellen, frames en dunne kabels.

Productinformatie

HiE-S400VG

Monokristallijne cellen (Zwart)

1698 × 1004 × 35 mm (per paneel)

18.7kg (per paneel)

× Direct contact